Hacked By ~ Hacked by 666h05tXv0rt3x ~

$ Ulah sieun mikacinta, ku sabab kantos ngarasa gagal, aya hiji jalmi diluaran ditu anu naros, sepertos kumaha rasana dimikacinta ku salira? $
$ Jabar Hacker_
IndoXploit - Mr.Hydra - Yukiteru404 - R3V0 - Typical Idiot Security - Phantom Ghost - 0N3R1D3R - Pr070n - ./LoliSecID- ~ Memek tayo gan..